Glas Javnosti

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TEODOSIĆA: Napastvovao radnicu svog hotela tokom PROBNOG RADA!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Protiv direktora hotela "Crni vrh" Jovana Teodosića (36) brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića, danas je podneta krivična prijava zbog sumnje da je pokušao da siluje bivšu radnicu.

Prijavu protiv njega podnela je bivša radnica tog hotela I. R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela. 

U tužilaštvu za "Tanjug" kažu da će oštećenoj biti dodeljen status posebno osetljvog svedoka, kao i da će tužilaštvo naložiti sve radnje predviđene zakonom, radi prikupljanja informacija i obasveštenja radi utvrđivanja ima li elemenata krivičnog dela.

I.R. danas je krivičnu prijavu podnela u prisustvu svojih punomoćnika, advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U krivičnoj prijavi se navodi i da je Jovan Teodosić oko dva sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu "Crni vrh" na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela živela, pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.

Zatim je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja pretrpela psihičku i fizičku traumu.

Zbog toga, kako se navodi u prijavi nije smela odmah da istupi i podnese krivičnu prijavu protiv osumnjičenog, koji se prema njoj i prema drugim zaposlenima ponaša kao "siledžija".

Jovan Teodosić je vlasnik i direktor privrednog društva Sport Agent DOO Beograd, u sklopu kojeg posluje hotel "Crni vrh" na Divčibarama, a u kom je I.R. radila kao zaposlena u računovodstvu.

Hotel je otvoren 22. decembra 2019. godine, a u periodu pred otvaranje, zaposleni su imali radnu obavezu da borave i žive u hotelu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

Inače status posebno osetljivog svedoka dodeljuje se svedocima ili žrtvama krivičnih dela za koje postoji potreba zbog posebnih okolnosti koje u svakom konktretnom slučaju ceni nadležni organ, u zavisnosti od faze postupka, tužilaštvo ili sud.

U ovim slučajevima žrtve mogu da dobiju punomoćnika o trošku države, mogu iskaz da ne daju pred okrivljenim i njegovim braniocem, već iz svoje kuće, ili u posebnim prostorijama tužilaštva ili suda, ili putem video-linka.

Mogu da budu ispitani i uz podršku stručnjaka poput psihologa, socijalnih radnika.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR