Glas Javnosti
posta

STRAVIČNO! KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV NASILNIKA IZ KRNJAČE: Sin investitora BRUTALNO PRETUKAO PENZIONERA! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što su snimci koje je policija prikupila na terenu ukazali da je Đ. T. (28) pretukao penzionera Milorada Andrića (69), Prvo osnovno javno tužilaštvo naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Đ. T. (28) za nasilničko ponašanje.

Kako se saznaje, Đ. T. se sumnjiči da je u nedelju u Ulici Jovice Vasiljevića u Krnjači pretukao penzionera Andrića, nakon što je Andrić prijavio policiji da je nastavljena gradnja na ilegalnoj zgradi čiji je investitor Z. T. otac osumnjičenog muškarca. 

Kako se sumnja, njih dvojica su ušli prvo u verbalnu raspravu, a potom je Đ. T. pretukao penzionera.

- Medicinskim pregledom je utvrđeno da je Andrić zadobio lake telesne povrede. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi da je Đ. T. bio taj koji je napao i tukao starijeg čoveka. Naloženo je da se protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku za nasilničko ponašanje, a za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, Đ. T. nije određen pritvor s obzirom na to da se tereti za krivično delo u kojem žrtva nije zadobila teške telesne, već lakše povrede, ali i zbog toga što u slučaju nije bilo svedoka, te nema na koga da utiče svojim boravkom na slobodi.

 

Kako izvor dodaje, netrepeljivost između Đ. T. i njegove žrtve datira još od ranije, zbog zgrade koju je Z. T. otac osumnjičenog ilegalno gradio u Krnjači.

- Andrić je redovno prijavljivao ilegalnu gradnju u svojoj ulici, pošto je Z. T. zidao zgradu bez ikakve dozvole. U periodu 2018. - 2019. godine zbog pomenute zgrade Z. T. je priveden i on je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, a kojim je kažnjen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine. Takođe, zabranjena je gradnja na pomenutoj lokaciji, a čak je doneto i rešenje o rušenju ovog objekta - kaže sagovornik pomenutog portala. 

Investitoru je gradnja zabranjena, međutim, već neko vreme na toj lokaciji su počeli da se pojavljuju radnici. To je Andrić primetio i redovno, jer se savestan građanin, obaveštavao nadležne institucije.

- Policija bi izašla na teren i tamo zatekla građane. Svako od njih je negirao da su radnici na gradilištu, već su tvrdili da su kupci stanova i da su došli tu jer su prevareni. Ispričali su i da su došli tu kako bi opremili ono šta su kupiili - kaže izvor.

Kako je ispričao Dejan Đorđević, zet povređenog čoveka, njegovog tasta je brutalno pretukao investitorov sin.

 

- Tast je oko podne čuo buku na gradilištu, znajući da su to nadničari, ljudi koji nemaju veze ni sa čim, izašao je da im kaže da je tu zabranjena gradnja. Stao je na trotoar ispred zgrade i mirnim tonom im se obratio. Kada ga je čuo Đ. T. je izleteo iza kombija koji je tu bio parkiran i odmah ga je udario pesnicom i oborio na zemlju - prepričava nemilu situaciju za pomenuti portal Dejan Đorđević, zet povređenog čoveka.

Prema njegovim rečima, nakom prvog udarca, mladić je postao još brutalniji.

- Seo je preko starca i počeo da ga udara. Pokušao je da ga ubije, jer kad neko od 20 i nešto godina brutalno prebije starca, to se ne može drugačije nazvati - navodi.

Miodragu je prva u pomoć pritrčala komšinica.

- Scenu je videla komšinica koja živi prekoputa. Pretrčala je i uspela da ih razdvoji, a on je tada, dok se Miodrag razvlačio po zemlji pokušavajući da se pomeri, da ustane, izvadio telefon i snimao to! - tvrdi Dejan.

Pred svedocima je, kaže, nastavio da preti, a tvrdio je i da je kum bivšeg predsednika Opštine Palilula Aleksandra Jovičića, te i da mu zbog toga niko ništa ne može.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR