Glas Javnosti

KRIŠOM SNIMAO PUTNICU U SUKNJI DOK JE IZLAZILA IZ AUTOBUSA U PRAVCU KA KUMODRAŽU: Prijava prosleđena nadležnom Sekretarijatu za javni prevoz! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Vozač gradskog autobusa telefonom je snimao putnicu dok je izlazila iz prevoza, a to je videla jedna od putnica, te je slučaj prijavila nadležnim organima.

Kako ističe u objavi na Tviteru, razlog tome je navodno bio taj što je nosila kratku suknju.

Tako piše u objavi Lene Kostić na njenom profilu na Tviteru, putnice koja je primetila postupak vozača, a koja je potom ceo događaj i prijavila nadležnim organima.

U svojoj objavi na Tviteru, Lena Kostić ističe da nadležne nije mogla da dobije na telefon i da im je uputila prijavu na zvaničnu mejl adresu.

Foto: Twitter/Printscreen

- Želim da izvršim prijavu ponašanja vozača u pravcu Kumodraž sa vremenom događaja 12.20 sati. Naime, vozač je svojim privatnim telefonom slikao putnicu bez njenog znanja i pristanka. Devojka je nosila suknju i prilikom izlaska iz vozila na stanici kod Farmaceutskog fakulteta vozač ju je uslikao svojim telefonom - napisala je Lena u prijavi koju je objavila na Tviteru.

Kostićeva je u nastavku prijave napisala da očekuje povratnu informaciju od nadležnih koje će radnje u biti pokrenute protiv vozača.

Beokom servis je potom obavestio da je prijava prosleđena nadležnom Sekretarijatu za javni prevoz.

Manijaci vrebaju

Na Tviteru su usledili brojni komentari devojaka koje su imale sličnu situaciju i koje tvrde da manijaci vrebaju svuda.

 

- Mene je vozač snimao telefonom iz autobusa. Usporio je autobus da bi me snimio jer je bio prazan. Sigurna sam da je bilo tako. Kad sam ga provalila počeo je da se smeje i otišao. Prijavila sam ga, a stiglo je opravdanje da sam ja pogrešila i da je on pričao na video pozivu - napisala je jedna korisnica.

Druga korisnica je takođe podelila svoje iskustvo:

- Mene nedavno na Gundulićevom vencu neki matori psiho pratio i uzeo da fotka kao kradom, a tačno ga vidim, okrenem se i dreknem na njega: "Jeste vi to mene upravo slikali?!?!" On počeo da muca, kaže, ma ne, ja slikam ovaj ovde suteren.

 

Ostali korisnici mahom navode da je vozač počinio krivično delo koje se može kazniti i sa šest meseci zatvora.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR