Glas Javnosti

KRIJUMČARENJE NA DUNAVU: Švercovali naftu vrednu 10 miliona dinara (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija i službenici Uprave carina su na Dunavu, u blizini Pančevačkog mosta u Beogradu, presreli teretni brod i u njemu pronašli krijumčarenu naftu vrednu 10 miliona dinara.

Pripadnici policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su prokrijumčarile oko 55.000 litara nafte, čija se vrednost procenjuje na oko 10.000.000 dinara.

Dunav hapšenje

Uhapšeni su kao članovi posade zatečeni na brodu u vlasništvu privrednog društva "MM-Brodski prevoz" Z. M. (59), S. T. (67) i D. P. (21), dok se za još jednom osobom intenzivno traga.

Dunav brod, Mup

Policija i službenici Uprave carina su na Dunavu, u blizini Pančevačkog mosta u Beogradu, presreli teretni brod i u njemu pronašli krijumčarenu naftu. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krijumčarenje, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR