Glas Javnosti

KRAGUJEVČANI U ŠOKU, DOKTORKA UPUCANA NA SPAVANJU: Suprug je mučki upucao, lekari se bore za njen život

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milena M. (35), koju je noćas iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), poslednje tri godine radila je kao lekar u jednoj bolnici u Drezdenu. Dobar poznanik ovog para, za naš portal je ispričao da su očekivali papire za spajanje porodice i da je uskoro trebalo svi da žive u Nemačkoj.

Prijatelj supružnika Milene i Vladimira M., šokiran je noćašnjim događajem, koji je uznemirio sve koji su ih poznavali. On je za naš portal ispričao da u njihovom odnosu ništa nije nagoveštavalo da može da dođe do tragedije.

„Bili su skladan par, on je sa decom povremeno odlazio u Nemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice“, ispričao je njihov dobar prijatelj.

On kaže da je Milena posle završene srednje Medicinske škole, bila dobar student Medicine, ali da nikako nije mogla da se zaposli u struci i da je zbog toga odlučila da uči jezik i ode u Nemačku.

"BIla je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao decu dok je ona u Nemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi decu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male dece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi", u šoku i neverici priča njihov prijatelj.

Milena je poslednje tri godine radiila u jednoj bolnici u Drezdenu i često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa radnog mesta, kao i sa porodicom.

Nedavno je došla na kraći odmor u Kragujevac.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vladimir je Milenu upucao na spavanju i posle toga pobegao.

Potraga za njim je u toku, a za sada nije poznato u kakvom je stanju nesrečna žena, osim da joj se lekari bore za život.

Ranije danas, u Policijskoj upravi nam je rečeno da je Milena M. upucana iz vatrenog oružja, najverovatnije iz pištolja, i da u ovoj porodici nije bilo prijava porodičnog nasilja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR