Glas Javnosti
posta

KOMŠIJE U PARIZU U ŠOKU ZBOG SRBINA KOJI JE SKRIVAO LEŠ SVOJE MAJKE: 'Bio je uvek fin i ljubazan, rekao je da mu se majka VRATILA U SRBIJU'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zločin Srbina iz Pariza Saše P. (47) koji je sedam godina skrivao leš svoje majke da bi mogao i dalje da podiže njenu penziju šokirao je celu Francusku!

Ovaj jezivi zločin šokirao je kako policiju, budući da se Saša sam prijavio, tako i sve one koji su ga poznavali, uključujući komšije koje ne mogu da dođu sebi od čuđenja.

Da podsetimo, nesrećna žena preminula je od raka 2014. godine, a Saša ju je nakon toga "spakovao" kao fetus i čuvao u koferu prekrivenom ceradom.

Stanari sa istog sprata gde se nalazio stan u kome je Saša skrivao telo, potvrdili su da ga znala kao Srbina.

Kako je jedan komšija rekao, Saša je bio veoma prijatan i diskretan.

 

- Pitao sam ga pre izvesnog vremena gde mu je majka, koju nisam više viđao, a on mi je odgovorio da je rešila da se vrati u Srbiju da tamo provela starost - rekao je jedan od njegovih komšija.

Autopsija nesrećne žene izvršena je u sredu na Institutu za sudsku medicinu u Parizu. Nije utvrđen nikakav trag nasilja, što je omogućilo da se otkloni sumnja u ubistvo.

Podsetimo, tokom pritvora, njen sin je prilikom ispitivanja izjavio da je zadržao telo da bi nastavljao da prima njenu pezniju. Inspektori misle da je odlučio da se prijavi, jer mu je pretilo izbacivanje iz stana, pa nije znao šta da radi s lešom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR