Glas Javnosti

KOMŠIJE iz Majdanpeka PREDSEDNICE SUDA koja je NAĐENA MRTVA imaju samo REČI HVALE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Predsednica osnovnog suda u Majdanpeku, Gordana Milentijević (54) pronađena je mrtva jutros, u stanu njene koleginice sa posla, a kako su komšije preminule rekle ona je bila divna žena.

- Nisam je video nedelju dana jer sam u karantinu, ali pre toga smo se često viđali. To je jedna divna, kulturna i zaista neverovatna osoba - rekao je kedan komšija dok je drugi dodao:

- Šokirani smo od kad smo čuli da je umrla. Ne znamo šta se dogodilo, da li je prirodno umrla ili je ubijena. Užas jedan, svima je pomagala u komšiluku oko tih pravnih stvari, sve sa osmehom i bez trunke nervoze dok nam objašnjava. Živela je u stanu dugo sa jednim čovekom ne znam da li joj je muž ili dečko - naveo je drugi komšija za Kurir.

Prema do sada poznatim informacijama u zgradi Osnovnog suda u Majdnapeku, Gordana Milentijević se nije pojavila jutros na poslu i na zakazana suđenja uz obrazloženje strankama od strane zaposlenih u ovoj ustanovi, da je odsutna zbog bolesti, rekla jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

(Glas jvanosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR