Glas Javnosti

Komšije dečaka koji je počinio MASAKR na Vračaru u ŠOKU! Hvale njegovu porodicu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Učenik (14) uhapšen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru zbog sumnje da je očevim pištoljem pucao, ubio devet osoba i ranio više njih.

Komšije iz zgrade u kojoj živi dečak imaju samo reči hvale za njegovu porodicu.

- Dečak je bio ćutljiv, miran, donosio je hranu komšijama. I kada se javi samo prođe i spusti glavu, bio je tih. Išao je u muzičku školu i svirao je violinu - rekle su komšije.

Oni su istakli da ne mogu da veruju šta se dogodilo.


"Odličan đak, prepametan. U šoku smo, ne možemo da verujemo šta se desilo. Njegov otac je ugledni lekar, uvek su svima izlazili u susret - kaže jedan od komšija.

Ubio sedam devojčica i jednog dečaka i portira

Dečak je ubio sedam devojčica i jednog dečaka i portira. Tela tri devojčice pronađena su u holu škole, kao i radnik obezbeđenja.

U učionici u prizemlju čiji je učenik osumnjičeni pronađena su tela četiri devojčice i jednog dečaka.

U UC iz škole su dovedene četiri osobe. Dečak sa povredama desnog kolena, devojčica sa povredom leve ruke i donjeg dela trbuha. Takođe, dovedena je i nastavnica istorije sa povredama trbuha.


Primljeno je i muško dete koje je upucano u vrat i životno je ugroženo.

Hospitalizovan je i dečak sa prostrelnim ranama ruke i noge, kao i jedan koji ima ustrelnu povredu butine. Devojčica koja je primljena u UC ima prostrelne povrede glave i životno je ugrožena.

Glas javnosti/Kurir

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR