Glas Javnosti

KOMPANIJA U KOJOJ JE RADIO VLADIMIR KECMANOVIĆ UGAŠENA PRE 2 GODINE! Tviteraš tvrdi da se ta FIRMA nikad nije bavila RADIOLOGIJOM

Hronika
Autor: Glas javnosti

Poreski identifikacioni broj je ugašen a na prikazanom scoring-u, nikad niko nije ni bio zaposlen.

Na društvenoj mreži Tviter pojavilo se jedno privatno istraživanje u kojem se tvrdi da kompanija Affidea, u kojoj je navodno radio otac dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", Vladimir Kecmanović, zapravo ne postoji!
"Kompanija Affidea gde je navodno radio navodni Vladimir Kecmanović ne postoji. Poreski identifikacioni broj je ugašen a na prikazanom scoring-u, nikad niko nije ni bio zaposlen, pa samim tim ni mitsko biće Vladimir Kecmanović. Affidea dakle ne postoji, "ugašena" je 2021, kada su "ugašeni" i računi  u bankama", napisao je jedan Tviteraš u svom nizu, a zatim nastavio.
"Inače, valjano bi bilo napomenuti da je osnovna delatnost fiktivne Affidea-e bila iznaimljivanje i lizing mašina, opreme i materijalnih dobara, što de facto nema nikakvu korelaciju sa radiologijom, a još manje sa izvrsnim lekarom Vladimirom Kecmanovićem, koga naprasno cela Srbija zna ili ima podatak da ga je strina od tetke videla sasvim slučajno kako vezuje kravatu", napisao je on dodavši:

"Na YouTube video clip-u, u kome vidimo balsumiranog Vladimira Kecmanovića ili osobu koja se predstavlja kao Vladimir Kecmanović, umetnuta je veštačka pozadina AFFIDEA ordinacije, što takođe mnogo toga govori", zaključio je tviteraš.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR