Glas Javnosti

KOLAPS NA PUTEVIMA U SRBIJI: Velike gužve kod Užica i Zlatibora, tri saobraćajne nesreće u popodnevnim satima

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na obilaznom putu oko Čačka u blizini vijadukta došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila pod još neutvrđenim okolnostima oborio biciklistu koji je zbog težine povreda prebačen u čačansku bolnicu.

- Muškarac srednjih godina, primljen je u na Urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice. Nakon opservacije utvrđeno je da se radi o lakim telesnim povredama i smešten je na odeljenje hirurgije. Njegovo trenutno stanje je stabilno - rekla je za RINU pr čačanske bolnice Jelena Knežević.

Vozač koji je upravljao automobilom je iz Ivanjice i nije bio pozitivan na alkotestu koji je uradio odmah po dolasku policijske patrole na lice mesta.


- Sva sreća pa je biciklista prošao samo sa lakšim telesnm povredama. Silina udara je bila toliko jaka da su mu patike odletele preko 50 metara i pale u autoperionicu koja se nalazi ispod nadvožnjaka - kaže jedan od očevidaca.

Usled pojačanog intenziteta saobraćaja nakon završetka prazničkog vikenda, dogodile su se još dve saobraćajne nezgode.


Do udesa je došlo na putu od Čačka ka Guči u blizini Karaule, kao i do udesa u Sevojnu usled čega su stvorene ogromne gužve u saobraćaju ka Užicu i Zlatiboru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR