Glas Javnosti

KO JE KOGA HAPSIO NA JAHORINI? Region bruji o POLICIJSKOJ AKCIJI, jedni pišu KAVČANI, drugi tvrde ŠKALJARCI, a nije sigurna ni TAMARA ZVICER!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bosanskohercegovčka policija sprovela je veliku raciju na Jahorini gde je prema pisanju medija uhapšena i supruga Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

Ipak mnogi detalji su i dalje nejasni.

 Prema jednoj verziji priče uhapšeni su škaljarci, dok je prema drugoj verziji reč o kavčanima.

U međuvremenu se pojavila i vest da je uhapšena Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Ubrzo međutim, objavljena je sasvim suprotna verzija prema kojoj Zvicerova nije uhapšena, već je bila meta onih koji su uhapšeni.

I dalje nije jasno šta se tačno dogodilo, ko je uhapšen i zbog čega, a sve što je tamošnja policija objavila saopštenje.

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo obavljeni su pretresi uhapšenih i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojem su bili smešteni - rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Dok se ček više informacija o akciji na Jahorini ili bar zvanična potvrda o čemu se tačno radi ovu se verzije događaja koje su javnosti poznate za sad:

 Prema prvoj verziji uhapšeni su kavčani

Prethodno su podgoričke "Vijesti" objavile da je nekoliko visokopozicioniranih članova "kavačkog" kriminalnog klana uhapšeno sinoć na Jahorini, u jednom tamošnjem hotelu. Kako je navedeno, to je "Vijestima" potvrdilo više izvora iz Uprave policije.

Prema pisanju ovog crnogorskog lista, policija je kasno sinoć ušla u taj turistički kompleks, razoružala obezbeđenje "kavčana" i uhapsila ih.

Škaljarci sa lisicama 

Za Srpskainfo, potvrđeno je da je uhapšen pripadnik škaljarskog klana Milan Kršić. Portal navodi da su u policijskoj upravi Istočno Sarajevo potvrdili da su uhapsili tri državljanina Crne Gore. Akciju su sproveli pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, a za njim je bila raspisana međunarodna poternica.

 Kako kaže sagovornik Srpskainfo uhapšena su još dva pripadnika istog klana, koji su bili u društvu sa Kršićem.

Tamara Zvicer nije uhapšena, već praćena?

Kako su objavile beogradske Novosti, uhapšeni na Jahorini pripadaju škaljarskom kriminalnom klanu, zbog čega istražitelji ispituju da li su oni pratili Tamaru Zvicer (suprugu jednog od vođa suprostavljenog kavačkog klana), koja je sa porodicom i prijateljima istovremeno boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR