Glas Javnosti

KO JE INSPEKTORKA MUPAa KOJOJ JE MILENA ZAHVALILA: Kapa dole za ovu NEVIĐENU ŽENU i njen PROFESIONALNI PRISTUP! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Glumica Milena Radulović zahvalila se na Instagramu inspektorki Vesni Gašić Stojković zbog, kako je navela, profesionalnog pristupa u obavljanju svog posla.

- Kapa dole za ovu neviđenju ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć – evo ko će vam pomoći! Hvala, Vesna! - napisala je glumica na Instagramu.

Podsetimo, sinoć je poput bombe odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svedočenju koje je Radulović dala za “Blic”, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

- Mika je vodio računa da se to dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.- 

Podsetimo, profesora glume Miroslava Aleksića je prijavilo više devojka za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR