Glas Javnosti

KO JE DRUGA ŽRTVA POMAHNITALOG SRBINA U VIĆENCI: Gabrijela u Zlatanu tražila spas od nasilnog muža (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bivšu ženu Lidiju Miljković je ubio Zlatan Vasiljević na periferiji Vićence, a sebi i sadašnjoj partnerki Gabrijeli Serano je oduzeo život u automobilu na zapadnoj obilaznici ovog italijanskog mesta.

Srpkinja Lidija Miljković (42) ubijena je u sredu na ulici u Vićenci, a njen bivši partner Zlatan V. (44) iz Bosne, koji se sumnjiči da je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem je, kako prenosi ANSA, bilo još jedno telo.

Lidija je, kako su preneli italijanski mediji, odvezla dvoje dece u školu i u svom automobilu se spremala da krene kući, kada joj je ubica prišao.

On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Zlatan je nakon zločina pobegao automobilom sa sadašnjom partnerkom.




Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio eksploziv koji je aktivirao dok je bežao. Nakon što je ubio i sadašnju partnerku, presudio je i sebi.

Njegovo telo pronađeno je u automobilu na zapadnom obilaznici Vićence.

Ona i Zlatan su, navodno, vezu započeli pre nekoliko meseci, a Gabrijela je iza sebe ima brak u kom je trpela nasilje. Upravo je on upoznao sa svojom advokaticom Alesandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima i maltretiranju koje je trpela, zbog čega su na sudu pokrenuta dva postupka.


Advokatica je prokomentarisala i da su, prema informacijama koje ona poseduje, Gabrijela i Vasiljević prekinuli vezu, prenosi ilgiornaledivicenza.

"Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu", rekla je.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR