Glas Javnosti

KO JE ČOVEK ČIJI SU OSTACI TELA PRONAĐENI U DUNAVU KOD KOSTOLCA: Rezultate obdukcije čekaju i porodice žrtava VELJE NEVOLJE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Rezultate obdukcije delova tela koji su juče nađeni u Dunavu kod Kostolca sa neizvesnošću očekuje i sedam porodica kojima je, kako se sumnja, klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ubio najmilije.

Naime, prema detaljima iz optužnice u koju je i naš portal imao uvid, tužilaštvo jasno kaže da su članovi klana otimali, kasapili i na kraju delove tela muškaraca bacali u Dunav.

Ovo su potvrdili i svedoci saradnici koji su sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sklopili sporazum o priznavanju krivice. Oni će za duplo manje kazne zatvora pred sudom već naredne nedelje do detalja objasniti kako je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ubijao žrtve. Ukoliko to ne urade ako se dokaže njihova krivica preti im doživotna robija.


Kako se saznaje, obdukcija delova tela nađenih juče u Dunavu obaviće se narednih dana.

Prema rečima izvora, kako su delovi tela u fazi raspadanja, može se zaključiti da je dugo u vodi i to najmanje pola godine, piše Telegraf.rs.


- Sudski veštak će pokušati da odredi pol osobe, godine, ali i da izuzme DNK. O tome će obavestiti nadležne koji će na osnovu preciznih podataka dati naredbu za koje osobe da se uporedi DNK. Baza je velika i mora da se suzi kako bi što pre saznali o kome je tačno reč - dodaje izvor.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR