Glas Javnosti

KO ĆE BITI UPISAN KAO RODITELJ? Odbačena beba iz Klenja čeka na krštenicu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Napuštena beba iz Klenja se nalazi u porodilištu lozničke bolnice i čeka na krštenicu. Centar za socijalni rad u Bogatiću pokrenuo je postupak prijave rođenja i upisa u matične knjige, nakon čega će dete biti smešteno u jednu od 20-tak hraniteljskih porodica na teritoriji Mačve.

 

Dragan Teorodović (49) i njegova supruga Dragana (46), nalaze se u pritvoru od utorka uveče, a na teret im se stavljaju krivična promena porodičnog stanja i kršenje porodičnih obaveza. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, Dragana se porodila u žbunju pored kuće i makazama presekla pupčanu vrpcu, ali Dragan to, navodno, nije znao, nego je našao bebu u travi, odneo je u Bogatić i predao lekarima.

Inače, Teodorovići su se istražiteljima pravdali da su dugo vremena imali narušene porodične odnose i da nisu razgovarali. Kada se Dragan vratio iz doma zdravlja, supruga mu je rekla da je dete njeno, međutim, ovo nisu prijavili istražnim organima već naprotiv - Teodorovoć je u televizijske kamere osudio navodni čin napuštanja novorođenčeta.

(Izvor: Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR