Glas Javnosti

KLINIČKI CENTAR U NOVOM SADU ZBRINUO PRETUČENOG NOVOSAĐANINA: Nakon lečenja pušten na kućni oporavak

Hronika
Autor: Glas javnosti

Iz Kliničko bolničkog centra Vojvodine oglasili su se posle brutalne tuče u kojoj je Ivan Kontić naneo teške telesne povrede mladiću u Novom Sadu.

KBC u kratkom saopštenju navodi da je do sada mladić povređen u Novom Sadu pušten:

"Pacijent, M.M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim telesnim povredama: prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje", navodi se u saopštenju KCV.

Policija je, inače, danas saopštila da intenzivno traga za Kontićem osumnjičenim da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i naneo mu teške telesne povrede i pozvao je građane da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 ukoliko imaju informacije o ovom slučaju.

Kako se navodi u saopštenju iz MUP-a u intenzivnom su kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Kontić je osumnjičen da je mladiću M. M. zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, nakon čega je oštećenom polomio obe podlaktice, a na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR