Glas Javnosti

KANIBALIZAM RADOJA ZVICERA: Belivukov klan mu slao na DEGUSTACIJU ĆEVAPE OD LJUDSKOG MESA, a razlog je JEZIV!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića je Radoju Zviceru avionom slala u Crnu Goru dve vrste ćevapa, jedne od svinjskog mesa a druge od žrtava koje su ubili i samleli.

Kako se sumnja, Belivukov klan je žrtave ubijene u Ritopeku mleo i od njih pravio ćevape. Oni su ćevape od ljudskog mesa slali avionom iz Beograda u Crnu Goru, Radoju Zviceru, odbeglom vođi kavačkog klana. 

Zvicer je tražio da mu se pored ćevapa od ljudskog mesa, u pošiljci dostave i ćevapi iz jednog poznatog restorana, otkriva izvor za Kurir. 

- Ćevapi, već ispečeni, slati su mu u dve odvojene kutije, i to avionom. Navodno, voleo je da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno kako bi mogao da procenjuje koji su mu ukusniji, s tim što je u one od ljudskog mesa, inače ostataka njegovih krvnih neprijatelja, kao prilog obavezno stavljao luk, otkriva izvor za pomenuti portal. 

 

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu kavačkog klana, u jednoj od zemalja Južne Amerike, pišu Novosti.

Sumnja se da Zvicer koristi nekoliko falsifikovanih pasoša i da navodno stalno menja boravište.

Podsetimo, zbog sumnje da je rukovodio Belivukovom i Miljkovićevom grupom, Srbija je za njim raspisala poternicu. Dvojica osumnjičenih boravila su u poseti Zviceru u Kotoru u januaru ove godine, neposredno pred hapšenje.

 

- Zvicer je prošlog leta izbegao atentat u Ukrajini i verovao je da je napad na njega organizovao "pink panter" Milan Ljepoja, koji je potom nestao u Beogradu. Istražitelji sumnjaju da je Ljepoja ubijen u Ritopeku, i to upravo po Zvicerovom nalogu - objašnjava sagovornik. 

Podsetimo, predsednik Srbije potvrdio je da su pripadnici klana Veljka Belivuka pravili ćevape od ljudi i slali ih Radoju Zviceru.

- Taj Zvicer je, kad ga neko iznervira, od Belivuka tražio da mu pošalje ćevape. I Belivukovi koljači su zaista ljude ubijali, mleli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih Zviceru. Pre nego što ih ubiju, oni su svoje žrtve najstrašnije mučili. Sekire koje su nađene u tajnom bunkeru služile su za jezivo iživljavanje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurali sečivo sekire u anus ili im sekli tetive, a nekima su čekićima razbijali zglobove i glavu - rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

(Glas javnosti) 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR