Glas Javnosti

KAKVI SU SE DOKAZI MOGLI NAĆI U BELIVUKOVOM BLINDIRANOM VOZILU: Proširenje istrage protiv Papića!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić uhapšen je danas, a nakon toga se otvara pitanje zašto se toliko žurilo sa vraćanjem blindiranog vozila Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću Maretu.

Ipak, ono što je možda još važnija stvar -šta je sve unutra moglo da se pronađe, kakvi dokazi i za koja krivična dela.

U to vreme na čelu beogradske policije bio je Milan Stanić, koji će se, najverovatnije, pojaviti kao svedok u ovoj istrazi.

Inače, Papić je raskinuo radni odnos u MUP Srbije odmah pošto je za ministra unutrašnjih poslova imenovan Aleksandar Vulin. Važio je za bliskog saradnika Nebojše Stefanovića, dok je ovaj bio na čelu policije, kao i Dijane Hrkalović, nekadašnje sekretarke MUP Srbije.

Foto: Youtube/Istinomer

Pripadnici SUK uveliko istražuju i druge sumnje koje se vezuju za Papića, ali i Hrkalovićevu, za koje postoje indicije da su štitili ekipu Belivuk - Miljković. U toku je prikupljanje dokaza i izjava svedoka.

-I ne samo njih dvoje, još neki ljudi su u policiji bili povezani sa ovom kriminalnom grupom, čije su prave vođe zapravo "kavčani" - navodi sagovornik Novosti.

-Privode se kraju još neke predistrage i vrlo brzo će doći do novih hapšenja. Pored toga, u slučaju Papić može da dođe i do proširenja istrage- dodaje.

Sada se, kako prenose mediji, trenutku ispituje se Papićeva uloga u nezakonitom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice - sina Danila, brata Andreja i oca Anđelka. U fokusu je i ilegano praćenje mladog Danila Vučića, koga su fotografisali pojedinci iz MUP i te fotografije davali medijima.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR