Glas Javnosti

JUTJUBER MIRKO RAŠIĆ PRE MESEC DANA VERIO DEVOJKU! Objavila poslednju zajedničku sliku gde su srećni i zagrljeni

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jutjuber koji je pronađen mrtav je pre mesec dana verio svoju devojku.

Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega. Mirko je bio u vezi sa jednom devojkom koju je verio 10. aprila ove godine, a tada je ona na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su srećni i zagrljeni.

"Ne mogu reći da čekam ovo, jer se realno prezivam Rašić od kad znam za sebe. Sada ćemo samo da dupliramo ili će on moje. "Rekla sam da, napisala je tada devojka, a to je ujedno njihova poslednja zajednička fotografija koju su objavili na mrežama.

Mirkov kolega iz firme je zatekao telo Rašića bez znakova života. Inače, Mirko je imao svoj jutjub kanal na kojem je predstavljao svoje znanje o automobilima, a po zanimanju je automehaničar.

Sa ovim zanatom se susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis na Novom Beogradu, koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici pošto je, kako sam kaže, navučen na nju.


Glas javnosti/M01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR