Glas Javnosti

JOVANICA OSUĐEN NA 13 GODINA! Izrečena presuda za ubistvo studenta iz BiH

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem sudu u Beogradu izrečena je presuda transvestitu Goranu Abdulovu, poznatijem kao Jovanica, kojom je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva svog bivšeg dečka, studenta iz BiH Marka Radovića.

Zločin se dogodio 2018. godine, kada je Goran Abdulov ubio u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem studenta Marka Radovića.

Nisam zadovoljna kaznom, čak šta više u šoku sam. Znam da Marka više ništa neće vratiti, ali mislila sam da će sud uzeti u obzir celokupnu situaciju i Goranovo specifično stanje. Kratko rečeno - što je mnogo mnogo je. Naravno, žalićemo se na donetu presudu - kazala je majka osuđenog Abdulova.


Goran i Marko su navodno bili u vezi, koja se navodno prekinula. Abdulov, koji se predstavljao kao Jovanica, priznao je zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli.

On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. I dalje mu se sudi u Višem sudu u Beogradu, a pravdao se da je nož potegao u samoodbrani.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice - podsetio je izvor Kurira.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR