Glas Javnosti

JOTKA ZAVAPIO PRED SUDIJOM: Zašto ŠARIĆ sme u LJUBAVNU SOBU a JA NE?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zatvorski dani nikome nisu laki pa ni Zoran Jotić zvani Jotka nije tu izuzetak.

Jotka je zavapio je juče da mu se olakšaju zatvorski dani juče u nastavku suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi koja se tereti za udruženo vršenje različitih krivičnih dela od maja 2018. do 17. jula 2019. godine.

- Sudija, imam pravo samo na dva telefonska razgovora mesečno, što je mnogo manje nego što imaju svi drugi kod mene u bloku. Zato imam primedbu na vas i ovo veće jer jedino (Igor Gajić) Gaja i je imamo po samo dva telefonska razgovora od po 15 minuta dok na primer Predrag Koluvija ima osam mesečno. Svi oko nas imaju po četiri ili osam razgovora telefonom pa mi sudija recite da li greši pet-šest drugih veća ili samo vaše?! Neko ne postupa po zakonu - jadikovao je kruševački don na suđenju u Specijalnom sudu.


Ubrzo je spomenuo i kralja kokaina Darka Šarića i njegov navodno povlašćeni tretman u Centralnom zatvoru.

- Čudne su vaše odluke sudija, jer izjednačavate posete od sat vremena sa telefonskim razgovorima od po 15 minuta, a to nije isto. Pisao sam vam molbu da imam bračnu posetu sa Marijom Jotić sa kojom više nisam u braku, ali jesam u vanbračnoj zajednici i niste mi dozvolili intimni susret sa njom. Darko Šarić, koji je na mom krilu u bloku, ima bračne posete svaka dva meseca, Darko Vesković takođe, a ja nemam. Molim vas da poštujete zakon - rekao je Jotić vidno nezadovoljan.

Pre nego što je naložila preslušavanje prisluškivanih razgovora iz automobila Jotićeve grupe kojoj se sudi, sudija je odgovorila Jotiću na primedbe ističući da uvek postupa u skladu sa zakonskim propisima.

- Po zakonu je četiri maksimalan broj poseta u zatvoru i ja se toga držim, a bračne posete nisu predviđene zakonom. Ja se ponašam isto prema svima kojima sudim - rekla je sudija Zorana Trajković.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR