Glas Javnosti

JOŠ TRAJE DRAMA U NOVOM PAZARU! Jake policijske snage ispred kuće naoružanog muškarca, pregovori propali

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kriza u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru još uvek nije okončana. Oko 20.20 časova na lice mesta stigle su jedinice Žandarmerije, pa se očekuje rasplet krize. Kako se saznaje, pripadnici organa reda pokušavaju da pregovorima reše krizu.

Policija je pokušala da upadne u kuću, ali nisu uspeli da pronađu naoružanog muškarca E. A., koja se zatvorio u kući.

Na desetine hitaca ispaljeno je u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, a kako se sumnja otac je ranio sina, a potom se zabarikadirao u kući.


Novopazaraka policija pokušala je da uđe u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac. Jedan član porodice pokušao je da uđe sa policijom u kuću i pregovara sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Ispred ove kuće u ulici Vuka Karadžića nalazi se veliki broj policije, ekipe hitne i vatrogasne službe, ali se očekuje i dolazak Žandarmerije. U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tuče nekoliko muškaraca, pa je policija morala da interveniše i privede aktere tuče.


Policija je zatvorila ulicu

Prema nepovrđenim informacijama, jedna osoba je hospitalizovana zbog posekotina, nastalih verovatno od pada u opštoj panici, kada su se začuli pucnji.

Policija je zatvorila ulicu, a na licu mesta su i ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca.

Prve informacije govore da je E.A. sam u kući, kao i da policiji preti da će se ubiti ukoliko pokušaju da uđu da ga uhapse, piše Indeksonline.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR