Glas Javnosti

JOŠ JEDAN MISTERIOZNI NESTANAK! Ana iz Smedereva porodici ostavila poruke, pa nestala BEZ TRAGA pre više od tri meseca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ana Stojković (44) iz Smedereva nestala je u noći između 1. i 2. novembra prošle godine.

Ana se svojim autom odvezla do Kovinskog mesta i od tada joj se gubi svaki trag. Pre nestanka porodici je ostavila poruke, u kojima se može nagovestiti šta joj se desilo...

Potraga za njom traje već više od tri meseca, a njena ćerka Natalija Ivanović očajna je jer nema novih informacija o majci.

- Ništa ne znamo. Policija nema nikakvih informacija, niko se do sada nije javljao. Mnogo mi je teško i već sam preumorna. Ne mogu da pričam više, jer mi se sve vraća kad god govorim o tome. Zaista mi nije lako - rekla je Natalija za Kurir.Ana Stojković je inače vlasnica cvećare u Smederevu, a pre svog nestanka za sobom je ostavila poruke svojim najmilija u pisanoj formi i kao video zapis.

- Pisla je kako želi da je kremiramo kada umre, kako ne želi da je tražimo... Stvari nalik tim je rekla i na poslednjem video snimku koji je zabeležila oko jedan sat posle ponoći, neposredno pre nestanka - govorila je ranije njena ćerka za medije.U vreme kada je nestala Ana je na sebi imala belu bluzu, braon kožne pantalone i tigrastu jaknu.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o nestaloj Ani javite se policijskoj stanici ili kontaktirajte njenu ćerku Nataliju Ivanović na broj telefona 060/0448-955.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR