Glas Javnosti

JEZIVO SVEDOČENJE KRVOLOKA IZ 'ŽUTE KUĆE' NA KOSOVU: Vadio sam SRCE mladiću dok je JOŠ BIO ŽIV!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zločini nad Srbima u žutoj kući na Kosmetu kada su još živim ljudima vađeni organi, užasnuli su javnost ne samo u našoj zemlji već i u Evropi i svetu.

Kao iz najgoreg horor filma, detalji vađenja organa izativaju gađenje kod svakog normalnog čoveka.

Jedan od onih koji je vršio stravične zločine u Žutoj kući progovorio je o tim jezivim detaljima.

On je do detalja ispričao kako je naživo, uz asistenciju doktora, golim rukama izvadio srce jednog od kidnapovanih srpskih mladića, koje je najverovatnije otišlo pacijentu u Turskoj. Rekao je da je sa još nekoliko pripadnika terorističke OVK "prošao dvonedeljnu obuku na plastičnoj lutki u jednoj od škola na severu Albanije, koju je tzv. OVK pretvorila u svoj logor".

Opširno svedočenje ovog pokajnika, u kome detaljno opisuje proceduru vađenja organa, uzeto je dok je tužilac za ratne zločine bio Vladimir Vukčević. I ono je, uz još hiljade dokumenata srpskog tužilaštva, poslato međunarodnim institucijama.

-Počeo je prvi rez. Otprilike iznad grkljana na prednjoj strani grudnog koša. D. mi je sve vreme pričao, a i tada je rekao: "Pazi da bude precizno!" Zatvorenik se, kada sam ga ubo prvi put da ga rasečem, jako mrdnuo i počeo da urla. Dozivao je Boga stravičnim kricima. Ja to nikada ne mogu da zaboravim. Sanjam to i zlo mi je od toga, glasi svedočenje "kasapina" uz žute kuće.

U spisima Euleksa, klinika "Medikus" na KiM označena je kao bolnica gde su sprovođene sumnjive radnje. Vlasnik LJufti Derviši, kojeg je sud u Prištini proglasio krivim jer je ovde ilegalno vršio transplantaciju organa, prodao je bolnicu 2013. jer nije mogao da plaća porez i račune za struju.

Za Srbe će u žuta kuća ostati simbol stradanja i zverstava nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR