Glas Javnosti

SRPKINJU BRUTALNO ZADAVIO DEČKO: 2 dana SPAVAO pored njenog LEŠA, ovo su DETALJI policijske istrage

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lazar Terentić (20) iz Slovenije osumnjičen je da je zadavio svoju devojku Emiliju M. (27), inače državljanku Srbije.

Lazar Terentić (20) osumnjičen je da je zadavio svoju devojku, srpsku državljanku, Emiliju M. (27) u Sloveniji.

Lazar Terentić (20) iz Slovenije osumnjičen je da je zadavio svoju devojku Emiliju M. (27), inače državljanku Srbije.

Prema pisanju slovenskih medija, mladić je devojku prvo pretukao, a potom zadavio.

Komšije su navele da su se čuli zvukovi iz stana i ženski urlici: ‘Pusti me’ u Partizanskoj cesti u Mariboru. Kada su želeli da pozovu policiju, kako su ispričali, zvukovi su prestali.

Sve se odvijalo u četvrtak, a tek je u ponedjeljak otkriven zločin.

Mladić je čak dva dana spavao pored svoje mrtve devojke.

I mladić i pokojna devojka su poznati policiji. Oboje su imali zabranu približavanja svojim majkama. On je imao i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira zbog tuče i problema sa drogom.

Detalje tragedije danas je izneo šef sektora kriminalističke policije u Mariboru Darko Nerat. Kako je kazao, o zločinu su saznali u subotu oko 14 sati. Spasioci su upućeni u stan u centru grada pošto je prijavljeno da se tamo nalazi povređena žena.

Ubrzo je policija primila poziv od čoveka koji im je rekao da je u istom stanu i muškarac koji je naneo povrede toj ženi.

Iste večeri, on je pozvao svoju majku i obavestio je da se posvađao sa partnerkom i da ju je pretukao. Sutradan ujutru je pozvao majku i uveravao je da je njegova devojka dobro. On sam je otišao u Urgentni centar jer je imao povredu ruke i noge i tamo je rekao da se sam povredio kad je udario u krevet posle svađe sa partnerkom. Zatim se vratio u stan gde je ostao sve do dolaska policije“, objasnio je Nerat.

U subotu je osumnjičenog pozvala Emilijina majka koja je želela da zna da li joj je ćerka dobro. On joj je rekao da jeste ali da trenutno spava zbog čega ne može da joj da slušalicu. Majka je pozvala drugu ćerku koja je otišla u stan sa prijateljem. Pre toga su pozvali regionalni informativni centar, prenose Slovenske novice.

Inače, kako je ranije objavljeno, Lazar je čak dva dana spavao pored tela svoje mrtve devojke.

Njih dvoje su, kako se navodi, ranije imali posla s policijom, a oboje su imali i zabranu prilaska svojim majkama.

Istražitelji su pronašli tragove davljenja i višestruke povrede glave devojke. Kako se navodi u saopštenju za javnost, smrt se dogodila u noći 27. maja. Osumnjičeni je već priveden sudiji i nalazi se u pritvoru.


Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR