Glas Javnosti

JEZIVO PREDOSEĆANJE: Vozač koji je umro za volanom autobusa GSP, ženi pre dva dana izgovorio ove strašne reči!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Potresan je bio prizor u sredu uveče na mestu gde je stajao autobus GSP-a sa linije 56 u kom je preminuo vozač Života. M. (61).

Do autobusa u kom je proveo poslednje trenutke života stigla je porodica vozača.

Usred pitanja na koja nije bilo odgovora, supruga se na kratko onesvestila. Slabu utehu pružala je činjenica da je uspeo da skrene autobus ka auto-placu u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo i da, najverovatnije zahvaljujući prisebnosti, spreči da dođe do veće tragedije.

Nekoliko putnika je tom prilikom lakše povređeno. Autobus je, pre nego što se zaustavio udario u šest vozila. U prednjem delu vozila je bila vidljiva srča, a od siline udara autobus je bio iskrivljen i smrskan.


Jedna od ćerki zgrabila je očeve stvari iz autobusa i grozničavo držala njegovu crnu kesu u kojoj su bili lekovi.

Supruga je, pošto se malo smirila, rekla da je Ž. bio zaposlen u GSP-u 27 godina. Više kao za sebe se prisećala:

- A prekjuče mi je reko da hoće da ga sahranim kod majke u grob - izgovorila je nesrećna žena rekavši da je njen suprug pio lekove i da su mu noge, kaže, bile crne od gangrene.

U njihovoj porodici se desio još jedan tragičan događaj, kada je Ž. M. nedavno preminuo unuk.



Niko iz firme Ž. M. nije bio raspoložen za razgovor, ali kako se moglo čuti na licu mesta, vozaču se slošilo tokom vožnje, pa kad se čuo sa pretpostavljenima rečeno mu je da doveze autobus do okretnice, da će mu naći zamenu. Do okretnice, nažalost, nikada nije stigao.

GSP Beograd potvrdio je da je vozač preminuo tokom vožnje na liniji 56 nakon što mu je pozlilo, kao i da je potom došlo do lančanog sudara autobusa sa šest vozila u kojem nije bilo teže povređenih.

- JKP GSP Beograd sa žaljenjem i nevericom saopštava da je vozač Ž. M. preminuo večeras tokom vožnje na liniji 56. Na uglu Trgovačke i Ulice braće Vučković na Čukarici oko 19 sati našem kolegi, dugogodišnjem vozaču GSP-a, pozlilo je. Iz GSP dodaju da je zbog gubitka kontrole nad autobusom došlo do lančanog sudara sa šest automobila.



- Posle reanimacije lekarska ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt vozača, čiji će se uzroci naknadno utvrditi. Prema prvim podacima niko od putnika autobusa, kao ni vozača automobila nije teže povređen - navodi se u saopštenju.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR