Glas Javnosti

Jezivi detalji zlostavljanja u Nišu: Napastvovanje predstavio dečaku kao igru

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tinejdžer (16) koji je napastvovao dečaka (7) u Nišu od 21. jula nalazi se u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu zbog seksualnog zlostavljanja koje se dogodilo u martu.

Policija je po prijavi majke tada, a zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno vršenje polnih radnji nad sedmogodišnjim dečakom podnela krivičnu prijavu protiv starijeg maloletnika Višem tužilaštvu u Nišu.

- Došla sam sa sedmogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao. U šoku sam jer je moje dete bilo žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policiji i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku - rekla je majka dečaka.

Sve je počelo kao igra
Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je maloletni tinejdžer, namamio dečaka u štalu, gde se, zloupotrebljavajući njegovo poverenje i činjenicu da je 10 godina stariji od njega, nad njim seksualno iživljavao.

 - Priča se po selu da su dečaci i u nekom daljem srodstvu. Navodno je sve počelo kao igra, kojom je maloletnik namamio dečaka u štalu na seoskom imanju. Tu su prvo pričali, šalili se nakon čega je, kako se sumnja, maloletnik dečaku gurnuo prst u analni otvor. Nakon toga mu je pokazivao mu svoj polni organ. Šta se tačno sve desilo dok su bili zaključani u šatli, utvrdiće istraga. Činjenica je da se ovako nešto nije desilo u tom kraju - kaže izvor.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR