Glas Javnosti
Posta

JEZIVI DETALJI:DECA SE KRILA IZA VRATA, ALI IH JE ON NAŠAO I UBIO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Krvavi pir koji je Crnoj Gori priredio Vuk Borilović (34) na Cetinju, trajao je gotovo ceo sat u crnogorskoj prestonici, ispričali su neki svedoci nečuvene tragedije.

Borilović je prvo ubio svoju komšinicu i njenu decu, nakon toga je nazvao njenog muža da mu saopšti da mu je ubio ženu.

Jedan od komšija pokušao je da izbavi decu koja su se prema nezvaničnim saznanjima sakrila iz vrata, međutim Borilović je ubio i njih kao i M.M koji je pokušao da ih spasi. Borilović je kako se nezvanično saznaje jurio M.M. po dvorištu pre nego ga je upucao.

Borilović je prema nezvaničnim saznanjima portala Standard pre par dana svoju suprugu i decu prebacio u Herceg Novi. Kako se navodi, Borilović je u stanju neuračunljivosti napravio pravi masakr pucavši na sve koji su pokušali da ga spreče u naumu da nasumično puca na prolaznike.Policija je odmah reagovala i pokušala da savlada napadača, koji je odbijao da se preda pa je pucao i u policajce.

Prema navodima ljudi koji žive na Cetinju, u masakru je stradala jedna medicinska sestra i njena dva sina. Njihov kum koji je došao da proveri da li su dobro, takođe je ubijen na licu mesta.

Krvavi pir na Cetinju, otpočeo je prema tvrdnjama izvora upoznatih sa situacijom, posle navodnog kašnjenja u plaćanju kirije.

Porodica koja je stanovala kao podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio bar 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem, prenosi kurir.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP