Glas Javnosti

JEZIVE REČI MONSTRUMA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO I SILOVANJE: Iživljavao se nad žrtvom,a na sudu rekao da bi VIŠE VOLEO DA JE NJU UBIO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Radomir Blagojević (53), kome se sudi zbog sumnje da je bivšu partnerku Zoricu Kalinić (66) ubio u julu prošle godine, priznao je ubistvo. Pored ovog zločina, Radomir je optužen i da je silovao R.N. a juče je u Višem sudu u Beogradu optužio žrtvu silovanja da laže.

Blagojević je optužio žrtvu silovanja da laže i da bi više voleo da je ona na "Zoričinom mestu".

On je priznao ubistvo Zorice Kalinić. Međutim, pošto je juče u Palati pravde R. N. posvedočila da je kobne večeri došla kod njega kako bi mu za novac sredila kuću, a on je brutalno pretukao i silovao, Blagojević je skočio sa optuženičke klupe i obratio se žrtvi.

- Ona puno laže. Odgovaram za ubistvo Zorice i spreman sam za kaznu, ali pred svima da kažem - više bih voleo da je Zorica živa, a da je ova pod zemljom - šokirao je Blagojević sve u sudnici.

R. N. prethodno je ispričala da se zbog delimične amnezije ne seća svih detalja, ali da je posle onoga što joj je optuženi uradio 36 sati ležala u bolnici bez svesti. Ipak, navela je da zna da ju je udarao po glavi dok nije pala u nesvest.

 

- Upoznali smo se početkom januara prošle godine, ispričao mi je svoju tužnu životnu priču. Bilo mi ga je žao i nastavila sam da se družim s njim. Počeo je da mi se udvara i da mi šalje poruke, ali nije mi se sviđao kao muškarac. Pozvao me je da mu za novac očistim kuću i ja sam došla. Skuvao mi je kafu, i čim sam popila drugi gutljaj, primetila sam da je čudna - ispričala je R. N. pred sudom.

Već posle trećeg ili četvrtog gutljaja kafe, kako je rekla, osećala se loše i počela je da "gubi kontakt sa stvarnošću".

 

- Pretukao me je. Oči su mi bile pune krvi, izgubila sam privremeno vid - ispričala je ona.

Stefan Blagojević, sin osumnjičenog za brutalne zločine, juče je pred sudom posvedočio da je on pronašao R. N. u očevoj kući.

- Rekla mi je da ju je moj otac cele noći tukao i silovao. Pozvao sam policiju - kazao je svedok.

(Glas javnosti)  

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR