Glas Javnosti
Posta

JEZIVE PORUKE "KAVČANA" Pripremali ubistvo državnih funkcionera i inspektora koji su hapsili Belivuka i Miljkovića

Hronika
Autor: Glas javnosti/blic

Svetske službe bezbednosti su u saradnji sa srpskom policijom došle do prepiski sa kriptovane aplikacije Anom iz kojih su saznale da članovi kavačkog kriminalnog klana spremaju osvetu državnim funkcionerima i određenim osobama iz vrha policije koje su njihove saradnike strpali u zatvor zbog najmonstruoznijih zločina.

Izvor navodi da su poruke sa softvera za tajnu komunikaciju pronašle i analizirale gotovo sve svetske službe: Evropol, Interpol, DEA, FBI... U komunikaciji članova kavačkog klana koji su planirali atentate istaklo se nekoliko imena. Među njima su, kako navode, najzvučnija imena trojice kriminalaca, koji su navodno bliski i Veljku Belivuku.

Iz presretnute komunikacije, prema navodima izvora gorepomenutog lista, saznalo se da „kavčani" ozbiljno rade na tome da ubiju sve one koji istražuju njihove zločine, kao i one koji su uhapsili njihove saradnike, među kojima su Veljko Belivuk, Marko Miljković i još 28 njihovih saradnika.

U tim porukama, kako dalje pišu, jasno se vidi da su dvojica muškaraca planirali atentat na jednog visokog državnog funkcionera, ali i na funkcionera iz vrha policije. Takođe, oni navide i da su čak nameravali da raspišu konkurs za potencijalne atentatore!

- Nisu planirali da poštede ni inspektore koji se godinama bore za pravdu i hapse njihove saradnike zbog ubistava i šverca droge. Jedan od tih "kavčana" je na aplikaciji Anom imao nadimak Aladin, dok je drugi bio upisan kao Niki Diablo - navodi izvor Aloa.

Službe koje su probile u sadržaj poruka na aplikaciji odmah su obavestile kolege i zajedničkim snagama čine sve da spreče naum kriminalaca. Prema njihovim saznanjima, ovaj potez kavačkog klana može se okarakterisati kao njihov poslednji adut.

- Tokom dugogodišnjeg rata policije s mafijom oni su pokušali na sve načine da izvrše pritisak na pravosuđe. Pretili su i zastrašivali sudije, advokate, inspektore i ostale predstavnike zakona pokušavajući da dokažu da su nedodirljivi i da za njih zakon ne važi. Međutim, otpor države bio je jači nego ikad i naišli su na nesalomivu prepreku. Budući da pretnje nisu urodile plodom, oni su odlučili da se regrupišu i udare na funkcionere koji čine sve što je u njihovoj moći da očiste ulice od svirepih ubica i narko-kartela - dodao je sagovornik Aloa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP