Glas Javnosti

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Traktor pukao na pola posle žestokog sudara sa autom, trojica muškarca teško povređena!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Trojica muškaraca teško su povređena večeras oko 21.30h u sudaru automobila i traktora do kojeg je došlo na putu Niš - Malošište, na raskrsnici kod "Madere".

- Ekipe Hitne pomoći intervenisale su sa tri saniteta i zbrinule trojicu teže povređenih muškarac sa politraumama. Dvojica povređenih su se nalazili na traktoru a jedan je bio u automobilu. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar UKC Niš - potvrdila je za Blic dr Verica Božić, načelnik operativne smene u niškoj Hitnoj pomoći.

Trojica muškaraca teško su povređena sinoć u sudaru automobila i traktora na putu Niš - Malošište, na raskrsnici kod "Madere". Kako saznajemo, povređeni su odmah zbrinuti u UKC Niš, a nakon prijema, urađena je hitna dijagnostika.

Jedan od muškaraca, P.S. (49) ima serijski prelom rebara, pneumotoraks, kontuziju pluća i abdomena. Nakon što mu je stanje stabilizovano, hospitalizovan je na Klinici za anesteziju UKC Niš. Drugi povređeni, M.S. (31) je sa prelomom levog kuka, takođe hospitalizovan, dok je S.D. (30), dijagnostikovan prelom poda očne duplje, u toku je opservacija maksilofacijalnog hirurga.

Policija je obavila uviđaj, a kako saznajemo, dvojica muškaraca su bila na traktoru, a jedan kao vozač u putničkom automobilu.

Podsetimo, prema rečima vozača koji su se našli na mestu nesreće nedugo nakon udesa, traktor je od siline udara pukao na pola.

Policija je na mestu sudara obavila uviđaj i utvrdila uzroke teškog udesa.

Glas javnosti /K40S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR