Glas Javnosti

Jeziva ispovest sina žene koju je ubio točak GSP autobusa..

Hronika
Autor: Glas javnosti

-Ni nakon mesec dana od smrti moje majke,mi još uvek ne znamo šta se tačno dogodilo tog kobnog dana.Čekamo izveštaj obdukcije,a niko nas nije obavestio niti kontaktirao provodom nesreće- rekao je Miodrag J. sin Verice J. tragično preminule žene iz Radinaca kod Smedereva.

Njegova majka je bila žrtva koju je udario točak koji je otpao sa autobusa GSP-a na liniji 78. Žena je nakon nesreće preminula u Urgentnom centru.

- Tog dana do 23 i 30 nisam znao šta se dešava sa mojom majkom. Niko od nas, njene porodice, nije bio obavešten o nesreći koja se dogodila. Oko 23 i 15, videvši da se nije vratila kući, pozvao sam policiju i prijavio njen nestanak. Bilo mi je čudno što nije dolazila kući tako dugo. Celog dana sam je zvao ali se niko nije javljao.

Mislio sam da joj je možda telefon ukraden i da će se uskoro javiti. Ali kada sam je poslednji put pozvao telefon je bio nedostupan, tada sam se posebno zabrinuo. -kaže Miodrag. On navodi da je nestanak majke prijavio oko 23 i 15 i kada je krenuo u policijsku stanicu da da izjavu, policija mu je pokucala na vrata...



Tada su mu saopštili da je njegova majka doživela nesreću, da je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je morala na operaciju....Tada je Miodrag odmah krenuo za Beograd gde u prvom momentu nije dobio nikakve informacije već broj telefona gde će mu reći nešto više...

-Kada sam pozvao taj broj, osoba koja se javila samo je rekla da je moja majka preminula. Bio sam u šoku, nisam znao kako da reagujem.- kaže Miodrag.
On dodaje i da mu je najteže palo kada je čitao majčin nalaz te da joj je celo telo bilo pokidano.... slomljene obe karlice, butna kost, potkolenica, natkolenica,
nekoliko rebara, otekao mozak, unutrašnje krvarenje....

Miodrag dodaje i da za "ovo neko mora odgovarati",da su spremali slavlje kome se njegova majka neizmerno radovala, sve su organizovali, pozvali goste, umesto toga sahranili su nesrećnu Vericu....završava Miodrag, klonuo od bola i neverice.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR