Glas Javnosti

POTRESNA ISPOVEST DEVOJČICE IZ NOVOG SADA: Čika joj je 'skidao pidžamu' i dodirivao je po intimnim delovima tela kada je prespavala posle rođendana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac vršnjaka koji se tereti da je seksualno uznemiravao devojčicu od 8 godina u Novom Sadu, kada je prespavala u par navrata, u pritvoru je koji je produžen iz straha da ne ponovi delo.

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali devojčicini roditelji. Novosađanin N.P. (49) osumnjičen je da je zlostavljao devojčicu (8), koja je drugarica njegovog sina. Njemu je ponovo produžen pritvor za još 30 dana. Takvo rešenje je doneto zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali devojčicini roditelji, kao i žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Ćerka je sada, hvala bogu, sve bolje, i svi u porodici se trudimo da joj što više skrenemo misli sa onog što je doživela. Hrabro se držala i kada je dva puta davala izjavu i morala da ispriča sve o onome što joj se dogodilo - kaže devojčicina majka.

Roditelji devojčice su pre mesec dana prijavili policiji N.P. kad im je žrtva rekla da je "čika", sa čijim sinom vršnjakom odrasta od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu.

Devojčica je ispričala i da se to u prethodnih nekoliko meseci desilo u tri navrata.

Dva puta kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom, proslavljali punoletestvo njihovog najstarijeg sina.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" joj je skidao pidžamu i gaćice i dodirivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR