Glas Javnosti

JEZIV ZLOČIN U ŠVAJCARSKOJ: Srpski državljanin ubio ženu kašikom za cipele!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski državljanin koji živi u Švajcarskoj ubio je svoju suprugu tako što joj je glavu smrskao kašikom za cipele!

Edmir R., kosovski Albanac sa pasošem Srbije, ubio je suprugu Vljoru R. (60), takođe državljanku Srbije poreklom s Kosmeta, posle žučne svađe. Stravičan zločin dogodio se uoči Uskrsa, na Veliki petak 2019. godine, kada se svađa supružnika otela kontroli i prerasla u krvavi zločin, objavio je švajcarski tabloid Blik.

Posle 40 godina braka, čistačicu Vljoru muž je ubio kašikom za cipele - dugačkom skoro 60 cm i teškom oko 300 grama - koju je tužilac označio kao oružje ubistva. Edmir ju je kašikom po glavi udario najmanje 20-30 puta nanevši joj na kraju fatalne povrede mozga. 

Nesrećna žena tako izubijana u prvi mah je spas našla ispod trpezarijskog stola, ali je ubrzo tu i izdahnula. Kad je prestala da se pomiče i diše, Edmir R. je pozvao policiju da ga uhapsi pri čemu nije pružio ni najmanji otpor. Nekadašnji radnik na građevini optužen je za ubistvo iz nehata a danas je osuđen na sedam godine robije a zatraženo je i proterivanje iz Švajcarske po izdržanoj kazni zatvora. On je na sudu svedočio da mu se supruga pretvorila u pravog tiranina pošto je njihovo peto i najmlađe dete odraslo i iselilo se iz stana.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR