Glas Javnosti

JEZA: Pre nedelju dana vratio ženu kući da bi je UBIO? OVO SE DEŠAVALO PRE NEGO ŠTO JE KRAGUJEVČANIN POKUŠAO SAMOUBISTVO….

Hronika
Autor: Glas javnosti

Komšije nevenčanog para iz naselja Bresnica, u Kragujevcu, u šoku su nakon vesti da je njihov komšija ubio svoju ženu, a potom ispio sonu kiselinu u pokušaju da izvrši samoubistvo.

Podsećamo, 61- godišnji Kragujevčanin D.D. priveden je juče zbog sumnje da je ubio svoju nevenčanu suprugu, 61- godišnju Lj. P.

Komšije ovog nevenčanog para, u šoku su nakon ovog zločina.

Tvrde da ove ljude nisu dobro poznavali, ali svedoče o životu u teškim materijalnim uslovima D.D. i pokojne Lj. P.

Kako su istakli za medije, nisu čuli ništa o ovom slučaju sve dok policija nije došla na lice mesta.

Prva komšinica ovog para, izjavila je za Novu, da ne zna šta bi mogao da bude motiv ovog ubistva, ali pretpostavlja da se radi o ljubomori D.D.

Lj. P. se, prema rečima ove komšinice, pre pet- šest godina doselila u kuću D.D., ali ga je pre određenog vremena napustila i preudala se. Komšije je neko vreme nisu viđale, a onda je D.D. pre otprilike nedelju dana otišao ta traži svoju ženu i uspeo je da je vrati kući.

Prva komšinica otkriva da je Lj. P, uprkos bedi i teškim uslovima u kojima je živela, bila pedantna i vredna žena:

-Žao mi je što je ovako okončala život, bila je mučenica. U kući nisu imali struju, pa su i leti i zimi ložili vatru, a ona je stalno skupljala granje po šumi i druge stvari koje mogu da se lože. Nesrećna žena, žao mi je što je tragično nastradala

Ni za D.D. komšije nemaju loše mišljenje i ne slute motiv zločina za koji je osumnjičen, a kažu i da nije čovek ’teške’ naravi:

-Čuli bismo ih ponekad da se posvađaju, ali nikada nismo primetili neko nasilje. Iznenađeni smo što je digao ruku na Ljubinku. Ne znamo ni kada se to desilo, jer se iz kuće ništa nije čulo, a tu smo odmah pored njih - iznenađeno priča prvi komšija, prenosi Nova. On kaže da je Dobrivoje nekada radio u Zastavi, te da je u poslednje vreme pokušavao da ‘prikupi neke papire’ kako bi ostvario pravo na penziju.

D.D. se za sada, kako prenose mediji, sumnjiči za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, a nakon obdukcije i saslušanja, Tužilaštvo će doneti odluku da li će ovo krivično delo biti prekvalifikovano u teško ubistvo.

Osumnjičeni će u ponedeljak, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR