Glas Javnosti

IZVODILA EROTSKI PLES kad joj je glavu OTKINULA BANDERA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Instagram model Natalija Borodina je poginula u saobraćajnoj nesreći tako što se snimala gola dok je držala glavu van prozora i tom prilikom udarila u banderu.

Kada se polugola Natalija (†35) nagnula kroz prozor tokom vožnje i pozirala provokativnim gestovima na snimku koji je obišao svet, delovalo je kao velika zabava.


Natalija je bila na odmoru sa prijateljicom u Dominikanskoj republici.

Kako navode iz policije, Borodina je navodno bila pod uticajem psihoaktivnih supstanci, vozio je drugi prijatelj, kada je rešila da se skine i poturi telo van prozora auta u pokretu. Prijatelj nije bio pažljiv i nije video rupu na putu nakon čega je auto sleteo sa puta i Borodina je udarila glavu u jedan znak.

Njen 11-godišnji sin Emark bi nakon majčine smrti bio stavljen na staranje vlasti. Na sreću, strah da će dete završiti u ruskom sirotištu uzburkao je njegovog oca, univerzitetskog nastavnika Aleksandra Palaguškina. Odmah je počeo da čini sve što je mogao da ga stavi pod svoju brigu. Za to je iskoristio veze svog uticajnog oca, mornaričkog admirala Borisa Putina. 

Isplatilo se. Aleksandar, koji dugo nije živeo sa Natalijom, odveo je Emarka u svoj dom u Novosibirsk, hiljadu kilometara od prvobitne rezidencije, gde je živeo sa majkom. To se dogodilo samo dan nakon što je Natalija sahranjena u gradu Zlatoustu u Čeljabinskoj oblasti. 

Ovaj tragičan događaj izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a snimak je postao viralan iz svih pogrešnih razloga. Mnogi su dobili traume nakon što su pogledali snimak, navodi se u komentarima. 

Glas javnosti /R08S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR