Glas Javnosti

IZREČENA KAZNA MANIJAKU: Ženi posle svađe sipao kisleinu u oči

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osnovni sud u Pančevu osudio je Zorana K. iz Vranja na 12 godina zatvora jer je posle svađe emotivnoj partnerki Nadi S. sipao sonu kiselinu u oči!

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu obratilo se saopštenjem u vezi sa ovim slučajem.

- Optužnim predlogom koje je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo Osnovnom sudu u Pančevu protiv Z. K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda kada je dana 24.03.2022. godine oštećenu N. S. nakon verbalne rasprave držao zatvorenu na svirep način a potom joj sipao sonu kiselinu u oči, Osnovni sud u Pančevu doneo je prvostepenu presudu kojom je Z. K. osudio na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, dok je pritvor, prethodno određen, produžio do upućivanja u Ustanovu za izdržavanje krivične sankcije, te kako je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Z. K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci i kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Nada i Zoran upoznali su se u prodavnici i bili su u emotivnoj vezi. Zoran je, kako smo ranije pisali, već osuđivan zbog ubistva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP