Glas Javnosti

Izgoreo "Lastin" autobus u naselju Brestovik, opština Grocka (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Oko 14. časova i 30 minuta u naselju Brestovik, GO Grocka, zapalio se autobus SP „Lasta“. Iako je autobus totalno izgoreo, na sreću nema povređenih, a vatrena stihija je zahvatila i dalekovodne i optičke kablove, te je veći deo naselja Brestovik bez električne energije, interneta i televizije.

Prema saznanjima Žig infa, sa lica mesta, vozač Laste je pri izlasku iz ovog naselja primetio dim u autobusu. Zaustavio je autobus, otvorio vrata kako bi putnici izašli i krenuo je da gasi požar. Međutim, vatra je već zahvatila veći deo autobusa, te vozač nije mogao da zaustavi požar. Ubrzo su došli i vatrogasci iz Grocke, sa policijom i vozilom Hitne pomoći.


Vatra na autobusu je toliko bila jaka, da se raširila i na deo privatnog voćnjaka. Takođe, izgoreli su i dalekovodni i optički kablovi između dve bandere, te je veći deo naselja Brestovik bez električne energije, interneta i kablovske televizije.U jednom trenutku vatrogasci su ugasili požar, a zatim se vatra ponovo pojavila. Međutim, cisterna je bila prazna, te su vatrogasci morali da je dopune kako bi ponovo gasili požar.

Glas javnosti/Žig info

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR