Glas Javnosti

IZDATA NAREDBA ZA PRIVOĐENJE ČEDE JOVANOVIĆA: Traže ga zbog prebijanja vlasnika Klinike

Hronika
Autor: Glas javnosti

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je policiji nalog za dovođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a koji se nekoliko puta nije odazvao pozivima da dođe na saslušanje u krivičnom postupku koji je protiv njega pokrenut zbog sumnje da je 18. jula prošle godine nanelo lake telesne povrede vlasniku "Fizio centra" Žarka Ivkovića

Podsetimo, pozivi Čedomiru Jovanoviću bili su upućivani i preko policije.

Lider LDP-a, kako su mediji ranije pisali, vlasnika "Fizio centra" napao je teniskim reketom i zadao mu nekoliko udaraca.

Podsetimo, nakon incidenta koji se desio na Novom Beogradu Jovanović je izjavio da je reagovao burno jer je štitio porodicu.

 Naveo da je zvao policiju u nekoloiko navrata jer mu je žena Jelena bila u, kako je rekao, neprilici.

“Osoba za koju važe drugačija pravila i uvek se u životu ponašam u skladu sa njima. Mnogo više mislim o obavezama, nego o svom ličnom pravu. U svemu tome sam… od krvi i mesa”, rekao je Čeda i nastavio: “Zbog dece i zbog nje. Ne pitajte me šta se desilo… Nije bilo razumno, osim to što sam pozvao i u subotu policiju i jutros kada sam čuo da je ona u neprilici. Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju porodicu, a oni koji su pomislili da zbog toga što… Vratio sam se”, rekao je Čeda i počeo da plače.

Nakon kraće pauze je istakao da njegova porodica ne živi od “Fizio centra”.

“Mi od ovoga ne živimo. To smo napravili da bi pomagali drugima. I dan danas važi to pravilo. Ipak je Srbija dovoljno zemlja da svako može da radi svoj posao. Policija, tužilaštvo, sud… Ja sam ovde na terapijama… Tražimo pravdu na sudu, ali to ide malo sporije, ta osoba je došla i promenila brave protipravno”, rekao je Jovanović tada za Novu S..

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR