Glas Javnosti

IZBODEN MLADIĆ (20) NA ZVEZDARI: Tri uboda po telu, prevezen u bolnicu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Noć u Beogradu je, prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, protekla relativno mirno. Dežurala je 21 ekipa plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 100 intervencija, od kojih je sedam bilo na javnim mestima.

Na Vračaru kod Mekenzijeve ulice broj 70, oko 21 čas dogodila se saobraćajna nezgoda sa dva lakše povređena učesnika koji su prevezeni u Urgentni centar.

 
U 21.40 kod Cvetanove ćuprije broj 18, 20-godišnji mladić je u tuči povređen oštrim predmetom, najverovatnije nožem i on je sa tri ubodne rane na ekstremitetima prevezen na Ortopedsku kliniku na Banjici.

Kao i svake noći, bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju do odeljenja toksikologije VMA. Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 26 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici i tri novozaraženih koji su prevezeni do Infektivne klinike KCS.

 U velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana je tražio savet lekara zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Poznati reditelj priča šta je predvidelo smrt legendarnog pevača

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR