Glas Javnosti

IZA UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA STOJI KAVAČKI KLAN?! Belivuk nudio istu INFORMACIJU o likvidaciji kao i BIA?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tužilaštvo za organizovani kriminal pre nekoliko meseci podiglo je optužnicu  protiv devetočlane grupe u kojoj se kao njen organizator navodi odbegli crnogorski policajac Ljubo Milović, kojeg tamošnje službe povezuju sa Radojem Zvicerom.

Među "Skaj" porukama koje su razmenjivali pripadnici kriminalne grupe koju je predvodio optuženi crnogorski policajac Ljubo Milović pominje se navodna informaciju Bezbednosno-informativne agencije (BIA) o tome da je u ubistvo Olivera Ivanovića umešan neko iz kavačkog klana. To nije jedini put da se kavački klan pominje u kontekstu ubistva kosovskog političara, a postavlja se pitanje da li informacija BIA ista ona koju je prošle godine Tužilaštvu za organizovani kriminal nudio ozloglašeni kasapin Veljko Belivuk.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pre nekoliko meseci podiglo je optužnicu  protiv devetočlane grupe u kojoj se kao njen organizator navodi odbegli crnogorski policajac Ljubo Milović, kojeg tamošnje službe povezuju sa Radojem Zvicerom. Među pripadnicima grupe, koji se tereti za šverc kokaina iz Ekvadora i pranje novca su i radnica BIA Dušica Jovanović, vlasnik aranđelovačke firme „Blumen market“ Aleksandar Milojević i zaposleni u ovom preduzeću.

Grupa je osumnjičena da je u dužem vremenskom periodu, krijumčarila velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije, a potom novac stečen prodajom kokaina transportovala iz Evropske unije u Republiku Srbiju i Crnu Goru, a Milović je bio čovek koji je sve organizovao.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR