Glas Javnosti

Iza njega ostali žena i sin: Ovo je ubijeni inspektor u Bijeljini

Hronika
Autor: Glas javnosti

MUP RS se od Markovića oprostio tužnom porukom na društvenim mrežama

Nenad Marković (38), kriminalistički inspektor iz Bijeljine, koji je sinoć ubijen u pucnjavi ispred noćnog kluba ”Džil”, bio je oženjen i iza njega su ostali supruga i petogodišnji sin.


MUP RS se od Markovića oprostio tužnom porukom na društvenim mrežama.

"Sa nevericom smo primili vest da je naš kolega Nenad Marković ubijen noćas u Bijeljini. Nenad je rođen 1985. godine u Ljubljani, osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a Visoku školu unutrašnjih poslova završio je 2008. godine u Banjaluci”, navodi MUP RS.

Dodaju da je Marković policijsku karijeru započeo pre 15 godina, kao pomoćnik komandira Policijske stanice Bijeljina, zatim je obavljao poslove zamenika komandira Policijske stanice, dok od 2019. godine obavlja poslove inspektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina.


"Tokom svog rada u službi dva puta je pohvaljivan od strane načelnika Policijske uprave Bijeljina. Iza Nenada ostali su ožalošćeni roditelji, supruga i sin. Kolege i prijatelji ostali su ožalošćeni zbog gubitka kolege. Iskreno saučešće porodici Marković! Neka mu je večna slava!”, objavio je MUP RS.


Marković je ubijen noćas ispred noćnog kluba ”Džil” u Bijeljini. Za ubistvo je osumnjičen Nikola Kokanović iz Brčkog, sin narodnog poslanika i člana Socijalističke partije Zorana Kokanovića, koji je uhapšen. Kokanović je istražnim organima poznat kao višestruki prestupnik koji iza sebe već ima dve presude.

Zajedno s njim uhapšeni su još i D.S., B.S. i D.Š. koji se terete za pomaganje u teškom ubistvu.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR