Glas Javnosti

ITALIJANI UHAPSILI SRBINA ZBOG PLJAČKE: Dolijao nakon više od godinu dana  

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u Italiji uhapsila je 28-godišnjeg Srbina, koji se  skrivao duže od godinu dana.

Kako se sumnja on je pomogao u pljački jedna kuće nedaleko od grada Monce. 

Italijan je u decembru 2019. godine vratio se svojoj kući i zatekao stranca u svojoj dnevnoj sobi. Kako se navodi 29-godišnji Bugarin je u rukama držao 30 evra i nekoliko dragulja. Vlasnik kuće bez razmišljanja krenuo je u poteru za lopovom koji je pokušao da pobegne. Sustigao ga je, a tada je Bugarin nekome na telefon rekao:"Beži, beži! Uhvatili su me."

Tako se od još tada sumnjalo se da je 0Bugarin imao saučesnika u krivičnom delu. A i vlasnik kuće, dok je držao pljačkaša, video je muškarca za volanom automobila koji beži sa lica mesta.

Vozio auto za beg 

Kako navode lokalni mediji zahvaljujući svedočenjima i snimcima bezbednosnih kamera, karabinjeri su identifikovali Srbina koji je na dan krađe misteriozno iščeznuo.

Nakon duge istrage u nedelju u jednom italijanskom gradu uhapšen je državljanin Srbije, kome je određe pritvor, a tužilaštvo ga tereti za krivično delo saučesništvo u pljački.

Ranije uhapšeni je sam priznao prilikom ispitivanja da se iz svoje kuće do mesta pljačke dovezao automobilom kojim je upravljao njegov saučesnik. Na osnovu pronalaska broja registarske tablice, snimaka nadzornih kamera i broja mobilnog telefona, naloženo je hapšenje mladića srpske državnosti.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR