Glas Javnosti

ISTRAGA IZNENADNE SMRTI PREDSEDNICE SUDA U MAJDANPEKU: U STANU DRUGARICE, GDE SE DESILA TRAGEDIJA, BORAVIO I MISTERIOZNI MUŠKARAC

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kako je iznenada prekjuče preminula predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku, Gordana Milentijević (54), u stanu koleginice sa posla D.N, verovatno neće biti jednostavo utvrditi jer su sve glasnije priče da je u poslednje vreme dobijala česte pretnje i da je još misteriozna uloga muškarca koji je boravio u stanu sa njima te noći.

To je najverovatnije i razlog zašto porodici iznenada preminule Gordane, kako saznajemo, nadležmi organi još nisu saopštili da li je reč o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

Pripadnici Policijske stanice u Majdanpeku i Hitna pomoć izašli su, kako tvrde, pravovremeno na mesto, u stan kolegonice sa posla, odakle je prijavljeno da sudija Gordana Milentijevič ne daje znake života. Kako saznajemo, prema nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Negotinu tek nakon poznatih nalaza obdukcije sudske medicine iz Niša znaće se tačnije šta je mogući uzrok smrti.

Na policisjkom uviđaju, kako se može čuti, nisu utvrđeni tragovi nasilja na njenom telu.

-Koliko je poznato Gordana je pričala bližnjima da u poslednje vreme dobija česte pretnje, ali nije pominjala od koga, ali su pretpostavljali da je tog zbog odgovornog posla kojim se bavi. Zbog toga je, kako tvrde, delovala napeto mada ih je ubeđivala da se ne brinu i da će ona to rešiti. Nije bila bolesna, sem povišenig krvnog pritiska i koristila je terapiju. Njeno telo je pronađeno u stanu koleginice s posla, sa kojom je provela celo prethodno veče. Ali se, iz policijskih izvora može čuti, da je deo večeri sa njima bio u društvu i jedan muškarac, koji radi u pravosudnim organima. Njegov identitet je utvrđen i tek kada da izjavu, kao i drugarica u čijem stanu su bili, veruje se da će se biti blizu uzroka iznenadne smrti predsednice Suda, - priča za Glas javnosti novinarski izvor upoznat sa dešavanjaima u istočnoj Srbiji, dodajući da su građani Majdanpeka uznemireni iznenadnom smrću predsednice Suda, posebno što se ova tragedijia samo nadovezala na tužni niz rudarskih nesreća koje su se desile poslednjih dana.

Juče je lokalnim medijima kratku izjavu dao i suprug preminule Gordane Milentijević, Robert:

-Nije imala odmor, ljutio sam se zbog toga, radila je i proteklog vikenda, donosila je predmete koje nije stizala da završi, radila je kući. Bila je predana poslu. Imala je jako dobre rezultate. Kolege iz Višeg suda su je uvek zvale za konsultacije, a prema rezultatima u radu je bila među najboljim sudijama u Okrugu, bez ikakve mrlje u karijeri, - izjavio je juče vidno potreseni suprug Robert.

U Osnovnog sudu u Majdanpeku juče je organizovana komemoracija njihovoj predsednici, koja je, kako se moglo čuti, vrlo revnosno i uspešno ovu funkciju obavljala u poslednjih šest godina. Takođe, kakao saznajemo, po odluci porodice sahrana Gordane Milentijević biće održana u njenom rodnom Kragujevcu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR