Glas Javnosti

ISPRATILA SAM GA NA POSAO, POLJUBIO JE DECU HILJADU PUTA: Supruga poginulog rudara Nenada vneutešna

Hronika
Autor: Glas javnosti

Supruga stradalog Nenada Trivunca (37) koji je poginuo u stravičnoj nesreći u rudniku "Soko" kod Aleksinca van sebe je od bola. Jedva je smogla snage da ispriča šta se dogodilo.

- Ispratila sam ga na posao, poljubio me je kao i uvek, decu je ljubio hiljadu puta. Ceo dan smo bili zajedno, nikad nam lepše nije bilo, za pamćenje. Čudili smo se i on i ja kako su nam deca srećna i zadovoljna, a sad ga nema - kroz suze je rekla Sanja Trivunac i nastavila:

- Jutros mi se nije javio kad je izašao. Nisam posumnjala da se nešto desilo dok mi telefon nije zazvonio, jetrva me zvala, njoj je javio suprug, Nenadov rođeni brat.

Sanja sa suprugom ima dvoje dece, od osam i četiri godine.


Kako je navela, Nenad je radio noćnu smenu u koju je otišao sa kolegom.

- Desetak godina je radio u rudniku. Sa kolegom je krenuo kolima, on je izašao ranije, ne znam ni ja kako, uglavnom bio je na drugom mestu koje nije bilo opasno toliko. Ne znam šta je bilo - priča potresena žena.


U nesreći su poginuli rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanović (65), Živković Bratislav (59), Stajić Bojan (34).

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR