Glas Javnosti

ISPOVEST SUPRUGE ČOVEKA KOG JE UDARILA STRUJA DOK JE PECAO: 'Dva puta se povratio, ali onda mu nije bilo spasa'!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Meštani sela Gornji breg kod Sente tuguju za ribolovcem Čabom Sokola (31) koji je preminuo u nedelju uveče od posledica strujnog udara pred suprugom i detetom.

Porodica, prijatelji i meštani još su u šoku užasnom nesrećom u kojoj je Čaba nastradao.

Njegova supruga Klarisa skrhana je od bola. Zbog tragedije koja ih je zadesila jedva govori.

- Bili smo na pecanju, Čaba, naš šestogodišnji sin i njegov otac - rekla je ona a preneo Blic.

Do nesreće je došlo oko 19 sati kada su krenuli kući. Čaba je u tom trenutku zabacio karbonski štap za pecanje i slučajno dohvatio kablove crpne stanice. Udarila ga je struja.

Klara kroz suze kaže da se Čaba posle teškog strujnog udara dva puta povratio i dolazio sebi.

 

- Nije mu bilo pomoći treći put – kaže jecajući.

Ona je, kako kaže, odmah pozvala Hitnu pomoć. Čabin otac Đerđ pokušavao je uporno da pomogne sinu, a kada su stigli lekari dva puta su uspeli da ga ožive i krenuli su put bolnice u Senti. Međutim kada je treći put izgubio svest, više nisu uspeli da ga probude. Reanimacija je pokušana i u bolnici, međutim svi napori lekara nisu dali rezultate.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, Čabina supruga objavila je sliku fotografijom upaljene sveće ispod koje su prijatelji počeli da joj ostavljaju poruke podrške i izjave saučešća.

 

Koliko je Čaba bio privržen porodici i koliko je voleo da peca, govori i njegov profil na društvenim mrežama koji je prepun zajedničkih fotografija i ulova iz vode. 2018. godine pohvalio se i prvim ribolovačkim ulovom za tu godinu.

U OJT u Senti rekli su da u ovom slučaju telo neće biti poslato na obdukciju, i da niko ne snosi krivičnu osgovornost pošto je u pitanju zadesna smrt, prenosi Blic.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR