Glas Javnosti
posta

Ispovest sestre ČEDOMORKE iz Obrenovca: Moja mama nije BACILA UNUČE to je mogla samo Milja! Niko nije slutio TAKVO ZLO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slučaj pokušaja čedomorstva u Obrenovcu ne prestaje da šokira javnost pa svaki dan isplivavaju novi detalji monstruoznog dela porodice iz Rojkovca.

"Moja mama nije bacila unuče u kontejner. To tvrdim sa sigurnošću, jer je celog života pomagala starima, ali i deci. Nažalost, sumnjam da je to mogla da uradi samo moja sestra Milja".

Ovako svoju ispovest započinje Nataša P. sestra Milje P. (23), koja se u sredu porodila u porodičnom stanu u obrenovačkom naselju Rojkovac, nakon čega je njeno novorođenče, devojčica, srećom, pronađeno živo u obližnjem kontejneru.

Baka, odnosno Miljina i Natašina majka Branka, uhapšena je i danas će biti privedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. Njoj se na teret stavlja pokušaj ubistva tek rođene unuke. Kako saznajemo, ona je u policiji negirala ovo delo uz tvrdnju da je bebu odmah nakon porođaja upravo želela da usmrti njena ćerka Milja. Šta se stvarno desilo, utvrdiće istraga.

 

- Sestra Milja je živela u vanbračnoj zajednici sa čovekom iz Valjeva, sa kojim ima dvadesetomesečnog sina. Ona i suprug su se razišli i sa detetom se vratila kod roditelja. U međuvremenu, ugojila se i stalno je nosila široke majice i dukserice, ali niko od nas ukućana nije sumnjao da nešto nije u redu i da je eventulano ponovo trudna - rekla je Nataša.

Nataša kaže da je o svemu što se dogodilo, nažalost, saznala iz medija, od kojih su neki greškom čak objavili njenu sliku, kao da se ona porodila.

- Mama je čistačica u Domu za stare u Obrenovcu, a i ja sam donedavno tamo radila kao negovateljica. U međuvremenu sam se udala i otišla iz porodičnog doma. Nisam mnogo bila upućena u to šta se događa u kući mojih roditelja i sa sestrom, a kada sam je pitala zašto se u poslednje vreme toliko udebljala, nije htela da mi odgovori. Nastavila je sa sinom da živi u stanu sa majkom Brankom i ocem Rajkom i niko od nas nije slutio nikakvo zlo - kaže Nataša.Inače, dok traje istraga, Nataša P. preuzela je brigu o sestrinom sinu i bolesnom ocu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR