Glas Javnosti

ISPOVEST RADNICE IZ SMEDEREVA KOJA JE BILA NA METI RAZBOJNIKA: Pretio mi je pištoljem i tražio novac! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Smederevska policija lišila je slobode četrdesetogodišnjeg S.E koji je u subotu uveče naoružan ušao u glavnu gradsku apoteku i, preteći radnicama pištoljem, oteo novac iz kase.

Policija ga je uhapsila dok je pokušavao da pobegne a, nezvanično, reč je o višestruko osuđivanom licu za krivična dela u vezi sa narkoticima.

Napadač je najpre pokušao da opljačka trafiku u Karađoređevoj ulici u centru grada, ali nije uspeo.

- Pretio mi je pištoljem, tražio novac, ali uspela sam da se zaključam i pozovem policiju, kaže radnica u trafici.


Dok je policija bila na putu ka trafici, dobila je poziv iz državne apoteke „1.maj“ koja se nalazi skoro na drugom kraju grada. Isti čovek ušao je u apoteku, preskočio preko pulta, i naterao sve radnice da legnu na pod. Iz kase je uzeo sav novac i dao se u beg. Policija je uspela da ga sustigne i uhapsi u prolazu između dve zgrade, a gotovo filmska akcija hapšenja ispraćena je aplauzom građana.

Uznemirene radnice su rekle da je više puta pucao u vazduh. Za to nema potvrde iz policije. Na lice mesta izašao je zamenik Višeg javnog tužioca koji je sa pripadnicima policije obavio uviđaj.


Uhapšeni razbojnik S.E (40) poznat je policiji i osuđivan, a nedavno je izašao sa izdržavanja zatvorske kazne zbog krivičnih dela u vezi sa drogom.


Glas javnosti/V02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR