Glas Javnosti

Ispovest oca devojčice koju je u Zemunu udario u autobus: Ona je NEPOMIČNO LEŽALA, mislio sam da je GOTOVO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45 uleteo u dečije igralište rekao je da je mislio da je gotovo.

- Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo - rekao je otac devojčice za "Blic".

-Devojčica je dobro, ide na bolje. Imala je hematom na glavici, ali to je splasnulo. Noga joj je operisana, rečeno nam je da će brže da zaraste rana jer je mala. Kod odraslih treba više vremena za oporavak. Mislim da će se ona izvući - rekao je otac devojčice, a zatim objasnio šta se dogodilo u trenuku nesreće.

- Ja sam bio tu kada se to dogodilo. Ono što mogu da kažem jeste da on nije kočio, izgledalo je kao da je ubrzavao. Tek na polovini ulice sam shvatio šta će da se dogodi. Vozač je uleteo u igralište i udario u nju sa strane. Ona je odletela i pala na zemlju. Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala. Nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo.

 

Otac devojčice navodi da mu je u pomoć pritekao komšija koji ga je odmah odvezao u najbližu bolnicu.

- Čovek koji je bio u blizini me je odvezao do KBC Zemun. Oni su nas odmah dočekali dole i pružili prvu pomoć. Sve je bilo brzo i efikasno na čemu sam im zahvalan. Potom smo otišli u Urgentni, pa dalje u Tiršovu.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR