Glas Javnosti

ISPOVEST NEUTEŠNE MAJKE DEČAKA (10) KOJI SE UTOPIO U ODŽACIMA: Spremamo mu sahranu umesto rođendana!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Neutešna porodica deteta B.P. (10) koje se utopilo u nedelju na bazenu u Odžacima pokušava da se pomiri sa gubitkom svog sina jedinca. Dečakova majka Anica P. potvrdila je određene informacije vezane za incident i potpuno je skrhana zbog svega što se dogodilo.

Kako se sumnja, nesrećni dečak se utopio, jer ga je tokom igre drug gurnuo u vodu, a zatim se uplašio i pobegao. Pretpostavlja se da je B. P. bio sat vremena pod vodom, sve dok nije pronađen oko 22 sata uveče.

Dečakova majka Anica P. za Kurir kaže da je potpuno skrhana i da ne bi nikom poželela da oseti ovu bol. Potvrdila je da im je rečeno da je B. P. neko gurnuo u vodu.

- Umesto da sinu pravimo rođendan, spremamo mu sahranu. Ne mogu da verujem da niko od čuvara nije bio tu da vidi šta se događa. Da je neko čuvao bazen, moj sin bi sada trčkarao po dvorištu - rekla je majka kroz plač.

Podsetimo da se za tragediju saznalozato što je otac dečaka u nedelju prijavio policiji njegov nestanak. Odmah je počela potraga i telo je pronađeno na dnu bazena posle pola sata.

Prvo se mislilo da se sam utopio, međutim, ubrzo je otkriveno da nije bio sam na kupalištu, već s mlađim dečakom.

Veruje se da su se oni igrali i gurkali oko bazena, te da je drug gurnuo B. P. u vodu. Noćni čuvar, koji je gluvonem, navodno je u tom trenutku bio u toaletu.

Policija je uzela snimke s kamera, a Više javno tužilaštvo iz Sombora vodi istragu. Maloletnik nije krivično odgovoran, a u slučaj su uključeni Centar za socijalni rad i psiholog.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR